קציצות טופו עם תרד ואגוזי מלך על נייר אפייה, לצד טחינה ולימוןאלונה להבקציצות טופו עם תרד ואגוזי מלך על נייר אפייהאלונה להבקציצות טופו עם תרד ואגוזי מלך, מוגשות לצד טחינה ולימוןאלונה להב

קציצות טופו עם תרד ואגוזי מלך

קציצות טופו מפתיעות עם תרד ואגוזי מלך, טעימות במיוחד, הולכות מצוין עם טחינה או מטבל יוגורט!

רמת קושי
קל
זמן כולל
שעה ו-10 דקות
מנות
25 קציצות

מרכיבים

  • 500 גרם תרד טחון קפוא
  • 1 חב' טופו בטעם טבעי
  • 1 חב' כוסברה טרייה קצוצה דק דק
  • 1 כוס אגוזי מלך טחונים גס במעבד מזון
  • 3 שיני שום כתושות
  • 2 כפות טחינה
  • 30 גרם חומץ
  • 1 כפית שטוחה מלח
  • 12 כפית פלפל שחור
  • שמן לטיגון

הוראות הכנה

  1. מחממים תנור ל-℃200.
  2. מפשירים את התרד במיקרו 2-3 דקות.
  3. לאחר שהתרד מופשר, סוחטים את התרד בכמויות קטנות עד שכל הנוזלים יוצאים (אפשר גם לסחוט בבד מיועד).
  4. טוחנים את הטופו במעבד מזון עד למרקם משחתי.
  5. שמים את הטופו הטחון עם שאר החומרים בקערה ומערבבים היטב.
  6. יוצרים קציצות קטנות ושטוחות, שמים על תבנית, ומכניסים ל-15 דקות בתנור.
  7. לאחר 15 דקות, מוציאים את הקציצות להתקרר כ-5 דקות בטמפרטורת החדר.
  8. לאחר מכן, מחממים קצת שמן במחבת נון-סטיק ומניחים עליה את הקציצות. הופכים כל קציצה לאחר כדקה או כשהצד משחים.

הערות

חשוב מאוד להקפיד גם על אפייה בתנור וגם על הטיגון – אחרת הקציצות מתפרקות.

הצעת הגשה

מומלץ להגיש לצד טחינה או מטבל יוגורט טבעוני.

דרגו את המתכון:
2 דירוגים, 5 מתוך 5
guest
0 תגובות
תגובות מובילות
תגובות חדשות תגובות קודמות
Inline Feedbacks
View all comments

אולי יעניין אותך גם