סירות חצילים במילוי סויה

קציצות חצילים ומש

7
צוות אתר הצמחונות והטבעונות הישראלי

לארוחות חגיגיות, לארוחות צהריים או ערב, לעבודה וללימודים – הקציצות מתאימות ויושבות תמיד בול!

רמת קושי
קל

מרכיבים

  • 2 חצילים
  • 1 כוס מש נבוט – אפונה סינית >> למידע על הנבטה
  • 1 בצל
  • 12 כוס קמח מלא
  • 12 כוס נבט חיטה
  • 1 כף בזיליקום מיובש
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פפריקה
  • 14 כפית פלפל שחור
  • שמן לטיגון

הוראות הכנה

  1. מנקבים את החצילים במזלג וקולים אותם בחום גבוה כ-40 דקות.
  2. מצננים, מקלפים ומעבירים את תוכן החציל למעבד מזון.
  3. מוסיפים למעבד המזון את המש ואת הבצל וטוחנים.
  4. מוסיפים לתערובת את הקמח, נבט החיטה והתבלינים ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
  5. מטגנים במחבת עד להשחמה משני הצדדים.
  6. סופגים את עודפי השמן על נייר סופג.

אולי יעניין אותך גם