פסטרמה טבעונית

פסטרמה טבעונית

קבלו את התוספת המושלמת לסנדוויץ' שלכם: פסטרמה טבעונית תוצרת בית מטופו שגם בשלנים מתחילים יצליחו להכין בלי שום בעיה.

רמת קושי
קל

מרכיבים

  • 1 חבילת טופו
  • 3 כפות רוטב סויה
  • 2 כפות שמן (לא משנה איזה)
  • 1 כף מייפל (או סילאן)
  • 1 כף פפריקה (עדיף מעושנת)
  • 1 כף רוטב ברביקיו
  • 1 כפית חרדל
  • 1 כפית שום גבישי
  • 12 כפית מלח

הוראות הכנה

  1. מחוררים את ארבעת צדדי הטופו בעזרת קיסם או שיפוד.
  2. מערבבים היטב את שאר המרכיבים, ומורחים את הרוטב שנוצר על כל צדדי הטופו.
  3. שומרים את הרוטב שנשאר, ומכניסים את הטופו לפחות לשעה למקרר.
  4. מחממים תנור לחום של 150 מעלות, ומבשלים את הטופו למשך 40 דקות. כל 10 דקות מוציאים מהתנור, ומורחים עוד קצת מהרוטב שהשארנו בצד. אין צורך להפוך את הטופו במהלך הבישול.
  5. מוציאים את הטופו מהתנור ונותנים לו להצטנן קצת.
  6. חותכים את הטופו לפרוסות דקות מאוד כמו פסטרמה.

טיפים

נשמר במקרר בערך שבוע.

לא מומלץ להקפיא.

דרגו את המתכון:
3 דירוגים, 5 מתוך 5
guest
0 תגובות
תגובות מובילות
תגובות חדשות תגובות קודמות
Inline Feedbacks
View all comments

אולי יעניין אותך גם