טופו מתובל בטעם גריל

טופו מתובל בטעם גריל

המתכון הזה יכול לשמש כחטיף, או כמנה בארוחה. הוא אהוב על בני כל הגילאים, רק אל תשכחו לקרוא לו "טופו ביסלי" אם אתם מציעים אותו לילדים 😉.

רמת קושי
קל
זמן כולל
15 דקות
מנות
4 מנות

מרכיבים

  •  3 כפות קורנפלור
  • 1 כף פפריקה מעושנת
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית אבקת בצל
  • 300 גרם טופו (1 חבילה סטנדרטית)
  • מעט שמן לטיגון

הוראות הכנה

  1. מערבבים בקערה גדולה את הקורנפלור, הפפריקה, המלח ואבקת הבצל.
  2. חותכים את הטופו לקוביות בגודל של כסנטימטר, ומערבבים עם החומרים היבשים.
  3. מחממים מעט שמן במחבת על להבה בינונית, ומוסיפים כחצי מכמות הטופו (שכבה אחת של קוביות, שכולן נוגעות בתחתית המחבת).
  4. מטגנים את הטופו בלי לערבב עד שהצד התחתון של הקוביות משחים, ורק אז מערבבים מעט. כשקוביות הטופו קריספיות וזהובות מכל הצדדים, מעבירים אותן לקערה.
  5. חוזרים על שלבים 3 ו-4 עם שאר קוביות הטופו.

טיפים

לגיוון ניתן להוסיף כפית אבקת שמרי בירה לקערה בשלב ערבוב המרכיבים היבשים.

אם הקערה שאתם משתמשים בה לערבוב לא גדולה מספיק, אפשר להכניס פנימה רק חצי מהטופו, להוציא אותו – ורק אז להכניס את החצי השני.

אפשר להגיש חם או קר.

דרגו את המתכון:
6 דירוגים, 5 מתוך 5
guest
2 תגובות
תגובות מובילות
תגובות חדשות תגובות קודמות
Inline Feedbacks
View all comments

אולי יעניין אותך גם