פטריות יער על האשיעל ביבי

פטריות יער על האש

פטריות יער על האש הן לא עוד פטריות, אלא התחליף המושלם לפרגיות בטעם ובמרקם.

רמת קושי
קל
זמן כולל
25 דקות
מנות
3 מנות צד
מטבח
ישראלי

מרכיבים

  • 14 כוס שמן
  • 2 כפיות מלח
  • 1 כפית פפריקה מתוקה
  • 12 כפית כורכום
  • 12 כפית כמון
  • 14 כפית פלפל שחור
  • 2 חבילות פטריות יער

הוראות הכנה

  1. מערבבים היטב את השמן והתבלינים.
  2. חותכים את הפטריות לפרוסות, מכניסים לתערובת השמן ומערבבים עד שהפטריות מצופות היטב. אפשר להשרות לספיגת טעמים.
  3. שמים את הפטריות ישירות על המנגל (או משחילים אותן על שיפודים כדי שיהיה קל יותר להפוך אותן מצד לצד).
  4. צולים 7-8 דקות על כל צד, עד שהפטריות צרובות יפה.

טיפים

מומלץ להגיש עם סלט ירקות קצוץ דק-דק וטחינה.

אפשר להחליף את כל התבלינים בבערך כף של תבלין על האש.

דרגו את המתכון:
4 דירוגים, 4.8 מתוך 5
guest
0 תגובות
תגובות מובילות
תגובות חדשות תגובות קודמות
Inline Feedbacks
View all comments

אולי יעניין אותך גם