פילה סוי-ג'ויאירה מקיינקו

"פילה" סוי-ג'וי

נתחי ה- Soy Joy עשויים בטכנולוגיה מיוחדת שטוחנת את הסויה ואז בונה אותם בשכבות, מה שגורם להם להיות עסיסיים וסופגי טעמים במיוחד. הנתחים מורכבים מ-100% סויה ללא תוספים, מכילים 50% חלבון למוצר יבש ומהווים בסיס מזין ומשביע למנות רבות. הם מצוינים כשניצלים, נגאטס, נתחים ברוטב חמוץ מתוק, מוקפצים, שווארמה, סטייק, מעורב ירושלמי, ובתבשילים שונים.

רמת קושי
קל
זמן כולל
שעה ו-30 דקות
מנות
4 מנות

מרכיבים

לפילה:

  • 4 נתחי Soy-Joy
  • 1.5 ליטר מים רותחים
  • 1.5 כפות אבקת מרק
  • 1 כף רוטב סויה

למרינדה:

  • 3 כפות רוטב סויה
  • 2 כפות צ'ילי מתוק
  • 1.5 כפות סילאן
  • 2 שיני שום כתושות
  • 2 כפות שמן
  • 12 כוס מים

הוראות הכנה

  1. מניחים את הנתחים בסיר עם מים רותחים ותבלינים ומבשלים על אש בינונית למשך 20 דקות.
  2. מוציאים את הנתחים וסוחטים אותם מהנוזלים.
  3. בקערה מערבבים את המרינדה ומכניסים את הנתחים, נותנים להם לשבת חצי שעה עד 12 שעות.
  4. מכניסים את הנתחים יחד עם המרינדה לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות.
  5. מבשלים ל-20 דקות מצד אחד ואז 10 דקות מהצד השני.
  6. להוציא ולהגיש, מומלץ להגיש לצד פירה/שעועית ירוקה או עגבניות חרוכות.
דרגו את המתכון:

אולי יעניין אותך גם