
אהבת את המתכון?
המתכון הזה הוא חלק מהמתכונים היומיים שיכולים להישלח אליך
חינם באתגר 22
ארוחה קלה, טעימה ומהירה. אפשר לאכול פרוסות טופו מטוגנות לצד אורז, פסטה, או כל דגן אחר שאוהבים, לשלב בסנדוויץ', או כקוביות בסלט.
אפשר לאכול חם או קר.
מומלץ להגיש את פרוסות הטופו לצד אורז, בתוך סנדוויץ' או בסלט.
אם מעדיפים, אפשר לאפות את הטופו בתנור שחומם ל-180 מעלות, בערך 5 דקות על כל צד.
אם רוצים לצמצם בכמות הכלים, אפשר להכניס את פרוסות הטופו לטוסטר לכמה דקות, במקום לטגן.
ניתן לפרוס את הטופו לקוביות טרם הטיגון, ולעטר בשומשום ובצל ירוק בזמן ההגשה.
אהבת את המתכון?
המתכון הזה הוא חלק מהמתכונים היומיים שיכולים להישלח אליך
חינם באתגר 22