פאמפקין ספייס לאטהעדן חייט

פאמפקין ספייס לאטה

Pumpkin Spice Latte

מתכון לפאמפקין ספייס לאטה מצויין – משקה חורף עונתי ומנחם ללילות הקרים שלא תוכלו להפסיק לשתות.
רמת קושי
קל
מטבח
אמריקאי

מרכיבים

  • 1 דלעת
  • 1 14 כוסות חלב שקדים
  • 2 כפות תמצית וניל
  • 1 כפית מייפל טהור
  • 1 כף סוכר קוקוס
  • 3 כפות נס קפה
  • 2 כפיות תבלין לפאי דלעת

לתבלין לפאי דלעת:

  • 12 כפית קינמון
  • 12 כפית ג'ינג'ר
  • 12 כפית אגוז מוסקט
  • 12 כפית ציפורן

הוראות הכנה

  1. מבשלים בנפרד את הדלעת ואת החלב.
  2. כשהחלב פושר, מוסיפים את תמצית הוניל, המייפל וסוכר הקוקוס. מביאים את החלב לסף רתיחה.
  3. מכינים את מחית הדלעת – טוחנים את הדלעת עד שמגיעים למרקם של מחית.
  4. מערבבים את תבלין פאי הדלעת.
  5. שמים חלק ממחית הדלעת (לא יותר מדי) בכוס, מוסיפים את תבלין פאי הדלעת, הקפה והחלב המעורבב עם המייפל, סוכר הקוקוס ותמצית הוניל. מערבבים עם כפית.
  6. מקציפים את שאר החלב שנותר ושופכים לכוס. שמים את תבלין הדלעת למעלה לקישוט (לא חובה).

טיפים

את חלב השקדים אפשר להחליף באיזה חלב צמחי שאוהבים.

דרגו את המתכון:
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

אולי יעניין אותך גם