הום פרייז

הום פרייז

מנת צד נהדרת להוסיף לכל ארוחה משפחתית או על האש.

רמת קושי
קל
זמן כולל
30 דקות
מנות
8 מנות
מטבח
ארה"ב

מרכיבים

  • 5 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות שוות
  • 200 מ"ל שמנת קוקוס
  • צ'ילי מתוק ביתי/קנוי
  • מעט שמן

הוראות הכנה

  1. מחממים שמן עמוק בסיר על חום בינוני-גבוה.
  2. מטגנים את תפוחי האדמה עד שמקבלים גוון חום ועדיין מבושלים מבפנים, בערך 15 דקות.
  3. מעבירים לנייר סופג.
  4. מחממים במחבת צ'ילי מתוק ושמנת קוקוס ומערבבים עם תפוחי האדמה המטוגנים.
  5. מגישים חם.

הערות

מומלץ לאכול מידית כשחם ולא לשמור במקרר, ההום פרייז מאבד מהקריספיות שלו.

הצעות גיוון

במקום להכין את ההום פרייז בצ'ילי מתוק קנוי, מומלץ מאוד להכין את רוטב הצ'ילי המתוק הביתי המושקע שלנו!

דרגו את המתכון:
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

אולי יעניין אותך גם