דגני בוקר מכוסמת

דגני בוקר מכוסמת

מתכון לדגני בוקר מכוסמת שעוזרים להתחיל את היום בצורה בריאה ומתוקה.

רמת קושי
קל
זמן כולל
20 שעות
מנות
3 צלחות

מרכיבים

  • 1 כוס כוסמת לא קלויה
  • 1 כף גדושה קקאו או קינמון
  • 2 כפות סירופ אגאבה / סירופ לתת סוכר / סילאן או ממתיק אחר

הוראות הכנה

  1. מנביטים את הכוסמת. משרים אותה במשך עשר דקות במים ומשאירים אותה ל-12 שעות לפחות במסננת.
  2. לאחר ההנבטה, מערבבים היטב עם הקקאו/הקינמון ועם הממתיק.
  3. מכניסים למייבש מזון או לתנור בחום 50 מעלות, למשך 8 שעות לפחות (מומלץ לערבב לאחר ארבע שעות).
  4. לאחר הייבוש, לשמור בצנצנת אטומה.

טיפים

מומלץ לאכול עם חלב שקדים.

דרגו את המתכון:
4 דירוגים, 3.5 מתוך 5
guest
2 תגובות
תגובות מובילות
תגובות חדשות תגובות קודמות
Inline Feedbacks
View all comments

אולי יעניין אותך גם