טורטיות עדשים אדומות וקינואה לבנהגלי אלון בוברטורטיות עדשים אדומות וקינואה לבנהגלי אלון בוברטורטיות עדשים אדומות וקינואה לבנהגלי אלון בוברטורטיות עדשים אדומות וקינואה לבנהגלי אלון בובר

טורטיות עדשים אדומות וקינואה לבנה

אין כמו טורטיות עדשים אדומות וקינואה לבנה!
טורטיות טעימות ומזינות שלא יימאס לכם למלא בממרחים, ירקות ותבשילים, מלוחים ומתוקים כאחד.

רמת קושי
קל
זמן כולל
12 שעות ו-17 דקות
מנות
8 טורטיות

מרכיבים

  • 1 כוס קינואה לבנה
  • 1 כוס עדשים אדומות
  • 2.5 כוסות מי ברז
  • 1 כפית מלח

הוראות הכנה

  1. השרו בהרבה מים למשך 12 שעות את הקינואה הלבנה והעדשים האדומות.
  2. סננו ושטפו.
  3. העבירו לבלנדר יחד עם המים והמלח, ועבדו עד למרקם חלק לחלוטין.
  4. חממו מחבת נון סטיק טובה עד שהיא ממש חמה, ומים שמתיזים עליה מתאדים מיד.
  5. שפכו מהבלילה והטו את המחבת, כך שתצא טורטיה דקה.
  6. חכו דקה (או קצת יותר) עד שהטורטיה מתייבשת, והפכו אותה לצד השני לעוד 20-25 שניות.
  7. כאשר הטורטיה גמישה ומטוגנת משני צדיה, הוציאו אותה מהמחבת.
  8. כעת תוכלו למלא את הטורטיות בכל מה שתרצו – כולל מילוי מתוק כמו בלינצ'ס.

טיפים להכנת טורטיות עדשים אדומות וקינואה לבנה

הטורטיות יוצאות גמישות ומדהימות!

בהתאם לגודל הטורטיות שתכינו, תקבלו 8 טורטיות ענק (קוטר 28) או 15 בינוניות (קוטר 18).

לאחר ההשרייה, זמן ההכנה של הטורטיות קצר במיוחד – 17 דקות בלבד.

דרגו את המתכון:
9 דירוגים, 4 מתוך 5
guest
20 תגובות
תגובות מובילות
תגובות חדשות תגובות קודמות
Inline Feedbacks
View all comments

אולי יעניין אותך גם