הדף בשיפוצים! עמך הסליחה

אדממה

פולי סויה טריים וקפואים בתרמילים

יש לך סימפטיה בסיסית לסויה, אבל נמאס לך מהמוצרים המעובדים שמנסים לחקות מוצרים מהחי? רוצה לטעום סויה כמו שהיא באמת, ולא בטעם גבינה או, לא עלינו, בשר? - ובכן, הנה הדבר האמיתי: אדממה. יותר אותנטי מטופו, וטבעי יותר אפילו מפולי הסויה היבשים שמוכרים בחנויות הטבע. מדובר בדבר הכי קרוב לסויה בגרסת הצמח המקורית, והחדשות הטובות שזה טעים להפליא.

אדממה
אדממה

אדממה הם פולי סויה טריים, הנמכרים בתרמיל המקורי, בשקית קפואה, במחירים זולים יחסית. הקליפה אינה מיועדת לאכילה, אלא רק הפולים. הפולים עשירים בחלבון (13%) ובסיבים תזונתיים (10%) ודלים בקלוריות (110 ל-100 גרם). ניתן לקנות אדממה כיום בכל רשתות השיווק. כדי להכין לאכילה את האדממה, כל שעליך לעשות הוא להוציא חופן תרמילים, לבשל כשלוש דקות במים רותחים, לסנן ולהגיש. ניתן לתבל לאחר הסינון במעט מלח גס ופלפל שחור, ולהגיש עם פלח לימון או צלוחית רוטב סויה.



ניסיתם את המוצר ואהבתם? ניסיתם ולא אהבתם? ספרו לנו בתגובות!
תגיות: