דפי אורז ממולאים בקישואים

20
צוות אתר הצמחונות והטבעונות הישראלי

קבלו מתכון טעים ביותר של דפי אורז ממולאים בבצל וקישואים, בטעם קלאסי שאפשר פשוט להתמכר אליו. שלא תגידו שלא אמרנו 😉

רמת קושי
קל

מרכיבים

  • 1 בצל גדול
  • שמן לטיגון
  • 600 גרם קישואים
  • 12 כפית מלח
  • 14 כפית פלפל שחור
  • 12 דפי אורז (להשיג בבתי-טבע ובמכולות סיניות)

הוראות הכנה

  1. קוצצים את הבצל ומטגנים במחבת עמוקה.
  2. מגררים את הקישואים בפומפיה ומוסיפים למחבת.
  3. מוסיפים את המלח והפלפל, מערבבים, מכסים, ומבשלים על אש נמוכה כ-20 דקות.
  4. מרתיחים מים בסיר.
  5. כשהמים רותחים, טובלים כל דף אורז בסיר למשך מספר שניות, ופורסים מיד על גבי מגבת.
  6. מניחים שתי כפיות ממילוי הקישואים כשלושה סנטימטרים מהקצה הימני של נייר האורז.
  7. מקפלים מלמטה ומלמעלה ומגלגלים מימין לשמאל.

הצעת הגשה

מומלץ להגיש חם ועם רוטב סויה לטבילה בצד.

אולי יעניין אותך גם