טמפה מוקפץ עם אננס בצל ופלפל

מחפשים את ארוחת הצהריים הבאה שלכם? אנחנו ממליצים להכין את המתכון הקליל, האקזוטי והטעים הזה לטמפה מוקפץ עם אננס וירקות.

רמת קושי
קל
זמן כולל
35 דקות
מנות
3 מנות טמפה
מטבח
אסייתי

מרכיבים

למוקפץ:

  • 1 בצל חתוך לרצועות
  • 3 שיני שום
  • 1 פלפל אדום חתוך לקוביות
  • 12 חבילת טמפה חתוכה לקוביות
  • 6 כפות קורנפלור

לרוטב:

  • 1 כף סוכר
  • 3 כפות מים
  • 3 כפות חומץ
  • 2 כפות קטשופ
  • 12 כפית מלח
  • 1 כפית קורנפלור

הוראות הכנה

  1. מאדים את הבצל והשום, עד שהבצל הופך לשקוף.
  2. מוסיפים את קוביות הפלפל וממשיכים לבשל.
  3. מכינים קערה עם קורנפלור ומים. טובלים בבלילה את קוביות הטמפה.
  4. מחממים שמן עמוק בסיר. כשהשמן רותח מכניסים את קוביות הטמפה.
  5. מכינים מבעוד מועד נייר סופג. תוך מספר דקות מוציאים את קוביות הטמפה מהמחבת ומניחים על גבי הנייר.
  6. מערבבים את כל מרכיבי הרוטב ומוזגים את הרוטב שהכנו על הבצל והפלפל.
  7. מוסיפים את קוביות האננס והטמפה.
  8. נותנים לקוביות לספוג את הטעמים מספר דקות ומורידים מהאש.

טיפים להכנת מוקפץ טמפה מוצלח במיוחד

מומלץ להגיש את התבשיל החמוץ מתוק על מצע אורז לבן.

דרגו את המתכון:
5 דירוגים, 3.8 מתוך 5

אולי יעניין אותך גם