אהבת את הקניידלך שלנו?
יש לנו עוד המון מתכונים מדהימים וטיפים לבישול קל, בריא והכי חשוב – טעים, חינם באתגר 22.
שימו לב – יש לבצע את המתכון בדיוק לפי ההוראות.
לא לבשל את הקניידלך בתוך המרק שמתכוונים להגיש אותם בו, כדי שלא יעכירו את המרק. אפשר ומומלץ לסנן 2 כוסות מתוך המרק שהכנתם ולמהול במים.
את הקניידלך יש לבשל במרק צח חם, אך שימו לב שהמרק לא מבעבע! קרוב לוודאי שמרק מבעבע יגרום לכופתאות להתפרק. כדאי לבשלן על הלהבה הכי קטנה שלכם.
אל תעמיסו יותר משכבה אחת של קניידלך בסיר, כדי שהכופתאות לא ידבקו זו לזו.
בתום ההכנה, תנו לקניידלך 10-20 דקות להתקרר לפני שתוסיפו אותם למרק. הכופתאות יהיו מאוד רכות בזמן שמוציאים אותן, אך הן יתמצקו היטב בזמן ההתקררות ויוכלו לשבת בסיר המרק לאחר מכן בלי חשש.