סלט עלים ירוקים, תות שדה ופומלית

סלט חורפי ורענן שאי אפשר להפסיק לאכול.

רמת קושי
בינוני
זמן כולל
20 דקות
מנות
5 מנות

מרכיבים

מרכיבים לסלט

  • 1 ראש עלי חסה רכים קרועים לחתיכות
  • 1 חופן נדיב של עלי בייבי טריים
  • 1 פומלית קלופה ומופרדת לפלחים שהוסר מהם הציפוי
  • 4 תותי שדה פרוסים דק
  • 2 כפות שומשום שחור קלוי
  • 2 כפות גרעיני דלעת

מרכיבים לרוטב

  • 4 כפות מיץ פומלית
  • 2 כפות חומץ שמפניה
  • 4 כפות שמן זית כתית
  • מלח ים אטלנטי
  • פלפל שחור גרוס

הוראות הכנה

  1. מערבבים בכלי גדול את פיסות עלי החסה, עלי הבייבי, הפומלית ותותי השדה.
  2. מערבבים בכלי קטן את חומרי הרוטב. את שמן הזית מוסיפים בהזלפה תוך כדי ערבוב נמרץ.
  3. מזליפים את הרוטב על תערובת העלים, מעבירים לצלחת הגשה ומעטרים בזרעי השומשום השחור.

טיפים

מומלץ לאכול בחורף כשהתותים והפומלות בעונה.

דרגו את המתכון:
2 דירוגים, 4.5 מתוך 5
guest
0 תגובות
תגובות מובילות
תגובות חדשות תגובות קודמות
Inline Feedbacks
View all comments

אולי יעניין אותך גם