קיש חצילים וזנגביל

קבלו מתכון לקיש חצילים וג'ינג'ר טעים במיוחד, מתאים לכל ארוחה, לעבודה כארוחה חמה ולכל פעם שמתחשק לכם לנשנש משהו טעים.

רמת קושי
קל

מרכיבים

  • שמן זית למריחת התבנית
  • 1 חציל גדול
  • 14 כוס שמן זית
  • 2 כוסות קמח מלא
  • 12 כוס מים
  • 25 פרוסות זנגביל ורוד כבוש

הוראות הכנה

  1. מחממים תנור אפיה ל-200 מעלות, מורחים בשמן זית את תבנית האפייה, כולל הדפנות.
  2. באמצעות קולפן ירקות פורסים את החציל לרצועות עבות.
  3. בקערה עמוקה וגדולה שמים את הקמח, המים ושמן הזית, ומערבים אותם עד לקבלת בצק.
  4. מרדדים את הבצק, מניחים אותו בתבנית האפייה ומהדקים אותו היטב לדפנות.
  5. על הבצק פורסים את פרוסות הזנגביל הכבוש כך שיכסו את כל שכבת הבצק. על הזנגביל מניחים את פרוסות החציל.
  6. אופים בתנור למשך 40 דקות.

הצעת הגשה

מומלץ לחתוך את הקיש לרצועות עבות ולהגיש חם לצד סלט ירקות מרענן.

דרגו את המתכון:
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

אולי יעניין אותך גם