לביבות לחנוכה

42
צוות אתר הצמחונות והטבעונות הישראלי

מי לא אוהב לביבות? המאכל הטעים והאהוב בגרסא טבעונית.

רמת קושי
קל
זמן כולל
45 דקות
מנות
10 לביבות

מרכיבים

  • 4 תפוחי-אדמה
  • 12 כוס קמח
  • 2 כפיות שום כתוש
  • 12 כפית מלח
  • 14 כפית פלפל שחור
  • שמן לטיגון

הוראות הכנה

  1. מקלפים את תפוחי-האדמה, חותכים לקוביות ומבשלים במים כ-20 דקות, עד להתרככותם
  2. מסננים ומועכים לעיסה אחידה.
  3. מוסיפים את יתר החומרים ומערבבים.
  4. בידיים רטובות מלבבים ללביבות שטוחות (כעשר לביבות).
  5. מטגנים בכמות שמן נדיבה משני הצדדים עד להשחמה.
  6. סופגים את עודפי השמן על נייר סופג ומגישים חם.

אולי יעניין אותך גם