פטריות על האש

שיפודי פטריות על האש

מתכון פשוט במיוחד לפטריות צלויות, בשרניות ושמנמנות, שמככבות אצלי בכל יום עצמאות. אחת הסיבות שאני אוהבת אותו כל כך הוא שמכינים אותו משלושה רכיבים פשוטים בלבד!

רמת קושי
קל
זמן כולל
20 דקות

מרכיבים

  • 14 כוס סילאן
  • 14 כוס סויה
  • 1 חבילת פטריות שמפיניון או פורטובלו

הוראות הכנה

  1. מערבבים היטב את הסויה והסילאן.
  2. מכניסים לתערובת את הפטריות, ומערבבים היטב. אם יש זמן אפשר להשרות לספיגת טעמים.
  3. משחילים את הפטריות על השיפודים.
  4. מורחים עוד תערובת סויה-סילאן על הפטריות, ושמים על האש.
  5. צולים כחמש דקות על כל צד כדי שהפטריות יישארו בשרניות.

טיפים

אפשר להוסיף למרינדה שום כתוש, טחינה או חמאת בוטנים.

זמן הצלייה תלוי בטעם האישי.

דרגו את המתכון:
3 דירוגים, 4.7 מתוך 5
guest
0 תגובות
תגובות מובילות
תגובות חדשות תגובות קודמות
Inline Feedbacks
View all comments

אולי יעניין אותך גם