טוסט מתוקסער דוידוב

טוסט מתוק

טוסט טעים ומתוק עם שילוב מושלם של בננה, טחינה וסילאן! קל להכנה ומשביע.
רמת קושי
קל
זמן כולל
10 דקות
מנות
3 פרוסות

מרכיבים

  • 3 פרוסות לחם איכותי מקמח מלא
  • 3 כפיות שטוחות טחינה גולמית (חמאת שומשום)
  • 1 בננה, חתוכה לפרוסות
  • 1 כפית סילאן ("דבש תמרים")

הוראות הכנה

  1. מורחים את הטחינה על הלחם, מסדרים את פרוסות הבננה על הטחינה ומפזרים עליהן סילאן.
  2. מחממים בתנור (טוסטר-אובן) במשך 3 עד 5 דקות בחום 200 מעלות, עד שהלחם מתקשה מעט והבננה מתרככת.

טיפים

טוסט מתוק להתחיל את הבוקר יחד עם הקפה.

דרגו את המתכון:
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

אולי יעניין אותך גם