ארטישוק מתובל

ארטישוק מתובל

צוות אתר הצמחונות והטבעונות הישראלי

כתוספת לארוחת חג, או כנשנוש בריא במהלך היום – הארטישוק המתובל יתפוס בשמחה את המקום הזה! הוא דל קלוריות וטעים ביותר, אז למה אתם מחכים?

רמת קושי
קל
זמן כולל
שעתיים ו-15 דקות
מנות
4 ארטישוקים

מרכיבים

  • 4 ארטישוקים
  • 1.5 לימונים
  • 3 כפיות פפריקה
  • 1 כפית מלח
  • 12 כפית פלפל

הוראות הכנה

  1. שוטפים את הארטישוקים ומורידים את הגבעולים.
  2. מעבירים לסיר ומכסים במים.
  3. מבשלים באש גבוהה, בסיר מכוסה, עד לרתיחה.
  4. סוחטים את הלימון ומוסיפים לסיר את מיץ הלימון, הפפריקה, המלח והפלפל.
  5. מבשלים על אש נמוכה כשעה בסיר לחץ או כשעתיים בסיר רגיל.
  6. מסננים ומגישים חם.
דרגו את המתכון:
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

אולי יעניין אותך גם