פאי דלורית

פאי דלורית

צוות אתר הצמחונות והטבעונות הישראלי

קבלו מתכון מושלם לפאי דלורית טעים וענוג המתאים לקינוח לארוחת שבועות, אך גם לכל ארוחה אחרת.

רמת קושי
קל

מרכיבים

חומרים למילוי

  • 1 דלורית
  • 34 כוס חלב סויה בטעם וניל
  • קינמון
  • אגוז מוסקט

חומרים לבצק

  • 2 וחצי כוסות קמח
  • 12 כוס שמן
  • 12 כוס חלב סויה בטעם וניל

הוראות הכנה

הכנת המילוי

  1. אופים את הדלורית בתנור עד להתרככות.
  2. מועכים את הדלורית האפויה ומוסיפים לה את חלב הסויה למילוי ואת התבלינים. מערבבים היטב.

הכנת הבצק

  1. מערבבים את הקמח, השמן וחלב הסויה עד לקבלת בצק.
  2. מהדקים את הבצק היטב על הקרקעית והדפנות של תבנית עגולה.
  3. יוצקים את המילוי לתוך הבצק ומשטחים.
  4. אופים בתנור בחום גבוה במשך כשעה.
דרגו את המתכון:
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

אולי יעניין אותך גם