אהבת את העוגה?
יש לנו עוד המון מתכוני עוגות ומאכלים מדהימים נוספים חינם באתגר 22. תקבלו גם טיפים לבישול קל, בריא והכי חשוב – טעים!
פאי דלורית
צוות אתר הצמחונות והטבעונות הישראלי
קבלו מתכון מושלם לפאי דלורית טעים וענוג המתאים לקינוח לארוחת שבועות, אך גם לכל ארוחה אחרת.
- רמת קושי
- קל
מרכיבים
חומרים למילוי
- 1 דלורית
- 3⁄4 כוס חלב סויה בטעם וניל
- קינמון
- אגוז מוסקט
חומרים לבצק
- 2 וחצי כוסות קמח
- 1⁄2 כוס שמן
- 1⁄2 כוס חלב סויה בטעם וניל
הוראות הכנה
הכנת המילוי
- אופים את הדלורית בתנור עד להתרככות.
- מועכים את הדלורית האפויה ומוסיפים לה את חלב הסויה למילוי ואת התבלינים. מערבבים היטב.
הכנת הבצק
- מערבבים את הקמח, השמן וחלב הסויה עד לקבלת בצק.
- מהדקים את הבצק היטב על הקרקעית והדפנות של תבנית עגולה.
- יוצקים את המילוי לתוך הבצק ומשטחים.
- אופים בתנור בחום גבוה במשך כשעה.
1 תגובה
תגובות מובילות
אולי יעניין אותך גם
- רמת קושי
- קל
- זמן כולל
- 15 דקות
עוגת מצות לפסח
עוגת מצות לפסח – עוגה קלאסית העשויה משכבות של מצות ביין מתוק וביניהן קרם שוקולד מריר.
- רמת קושי
- בינוני
- זמן כולל
- שעה ו-5 דקות
טארט תפוחים ותמרים
טארט תפוחים ותמרים כמו שבחיים לא הכנתם! קבלו אותו – טארט שצורת ההצגה הויזואלית שלו מרשימה כמעט כמו טעמו החלומי.
- רמת קושי
- קל
שטרודל תפוחים בהיר וחם
אם לראש השנה, שבועות, או סתם לארוחת חגיגית, הכנו לכם את הקינוח המושלם – שטרודל תפוחים מתוק ועסיסי שאי אפשר לעמוד בפניו.