הדף בשיפוצים! עמך הסליחה

פיס אוף קייק

טלפון סניף ראשי': 1-700-551-110
סניף באקה אל-גרביה
אלקודס 122, באקה אל-גרביה
04-7747196
שעות פתיחה: א'-ה', ש': 06:00-22:00, ו': 09:00-22:00.
סניף טירה
עאבד טרק אל חי, טירה
052-8091061
שעות פתיחה: א'-ה', ש': 06:00-22:00, ו': 09:00-22:00.
סניף גבעתיים
ויצמן 65, גבעתיים
03-6212272
שעות פתיחה: א'-ה': 07:00-20:00, ו': 07:00-15:00.
סניף יפו
יהודה הימית 17, תל אביב -יפו
03-6822163
שעות פתיחה: א'-ה': 07:00-21:00, ו': .07:00-17:00
סניף לבונטין
לבונטין 30 פינת הרכבת, תל אביב -יפו
03-5545671
שעות פתיחה: א'-ה': 06:00-20:00, ו': 06:00-16:00.
סניף אבן גבירול
אבן גבירול 90, תל אביב -יפו
03-7597555
שעות פתיחה: א'-ה': 07:00-20:00, ו': 07:00-16:00.
סניף דיזינגוף
דיזינגוף 68, תל אביב -יפו
03-7704242
שעות פתיחה: א'-ה': 08:00-21:00, ו': 06:00-15:30.
סניף שוק הפשפשים (אקספרס)
בית אשל 32, תל אביב -יפו
סניף חנות המפעל
לישנסקי 20, ראשון לציון
03-7791010
שעות פתיחה: א'-ה': 07:00-21:00, ו': 07:00-14:00.

 

בראוניס אגוזים טבעוני פיס אוף קייק

"פיס אוף קייק", מאפייה בעלת היצע מגוון לטבעונים, היא ללא ספק אחד המוקדים החמים של סצנת הטבעונות התל-אביבית. מלבד לחמים טעימים, תוכלו למצוא שם מבחר של עוגות, עוגיות וקינוחים טבעוניים, ביניהם:

  • עוגות בחושות: שוקולד, גזר ועוד
  • בראוניז שוקולד ואגוזי מלך
  • עוגיות: טחינה, פיסטוק
  • עוגות שמרים: קראנצ' פרג או שוקולד
  • עוגת יום הולדת – עוגה עגולה עשירה עם קרם
  • עוגת קסטה – ביסקוויטים וקרם בטעם שוקולד ומוקה
  • עוגיות פלורנטין – שקדים אפויים בקרמל בציפוי שוקולד מריר
  • אצבעות פאי פקאן – בצק שקדים פריך בתוספת מייפל ופקאן
  • קינוח מוס שוקולד ונוגט
  • קינוח קרם "גבינה" טבעוני
  • מרציפן (60% שקדים)
  • מאפה בוקר (שקדים או שוקולד)

קינוח גבינת טופוטי

מלבד המוצרים הקבועים, יש גם הפתעות מתחלפות. בחנוכה תמצאו שם סופגניות טבעוניות, בפורים אוזני המן, ולכבוד שבועות יצר צוות הקונדיטוריה מאפים וקינוחים מיוחדים: עוגות גבינה – האחת עם פירורים והשנייה עם אוכמניות, נימוחות ועדינות בטעם שמזכיר נשכחות; וקישים מפתיעים – קיש בטטה וצ'ילי וקיש פטריות עם גבינה טבעונית.  

כדאי להתעדכן בהיצע הטבעוני באתר.

(4/5)
( 7 גולשים דירגו את המסעדה עד כה )

ביקרתם במקום? דרגו וספרו לנו בתגובות איך היה.