פטה כבד טבעוניאוריון אנטהפטה כבד טבעוניאוריון אנטה

פטה כבד טבעוני

פטה אגוזי פקאן

צוות אתר הצמחונות והטבעונות הישראלי
מתכון נהדר ומהיר של פטה כבד טבעוני. אפשר להשתמש בפטה כממרח או לאכול מיד מהקערה. איך שלא תבחרו – ההנאה מובטחת!
רמת קושי
קל
זמן כולל
25 דקות
מנות
6 מנות

מרכיבים

  • 200 גרם אגוזי פקאן
  • 1 גמבה
  • מעט פטרוזיליה
  • מעט בצל ירוק
  • 1 כף רוטב סויה
  • 12 לימון סחוט
  • מעט מים

הוראות הכנה

  1. משרים את הפקאנים 20 דקות במים.
  2. שמים את הגמבה, הבצל הירוק והפטרוזיליה במעבד מזון וטוחנים עד לקבלת משחה חלקה.
  3. מוסיפים את שאר הרכיבים מלבד המים וטוחנים שוב עד לקבלת משחה חלקה. אם סמיך מדי מוספים מים.
  4. מתקנים תיבול ומגישים.

הערות

יכול להשמר במקרר בכלי סגור עד כשבוע.

דרגו את המתכון:

אולי יעניין אותך גם