ראיטה – סלט מלפפונים ב"יוגורט"

ראיטה – סלט מלפפונים ב"יוגורט"

ראיטה זהו סלט מלפפונים ביוגורט, אשר נהוג להגישו קר. שיהיה לכם בתאבון!

רמת קושי
קל

מרכיבים

חומרים לכוס וחצי "יוגורט"

  • 34 כוס אגוזי קשיו לא קלויים
  • 1 קופסא (350 גרם) טופו משי קשה (Extra Firm) – להשגה בחנויות טבע בקופסאות עמידות, לא מקוררות
  • 2 כפות מיץ לימון או יותר, לפי מידת החמיצות הרצויה
  • קורט מלח

חומרים לסלט

  • 12 כוס "יוגורט"
  • 1 כוס מלפפונים קלופים ומגוררים גס
  • 14 כפית מלח
  • 14 כפית פלפל שחור טרי

הוראות הכנה

הכנת היוגורט

  1. טוחנים את הקשיו היטב היטב במעבד מזון עד למרקם ממש חלק, 5-3 דקות. לנקות מדי פעם את הדפנות של מעבד המזון משאריות שהצטברו.
  2. להוסיף את שאר החומרים ולהמשיך לעבד. אם ה"יוגורט" סמיך מדי, להוסיף מעט מים.
  3. לצנן.

הכנת הסלט

  1. מערבבים את המרכיבים, מקררים ומגישים.
  2. לעיטור אפשר לבזוק עלי כוסברה, פפריקה וכמון טחון.
דרגו את המתכון:

אולי יעניין אותך גם