אהבת את המתכון?
המתכון הזה הוא חלק מהמתכונים היומיים שיכולים להישלח אליך
חינם באתגר 22
אפשר להוסיף לתערובת עשבי תיבול, כמו אורגנו או טימין (טריים וקצוצים או מיובשים).
ניתן לטגן רק חלק מהכמות, ואת היתר לרדד ולאחסן בצלחת במקרר עם נייר אפייה שמפריד בין הפיתות.
אפשר להקפיא את הבצק כשהוא מחולק לגושים, ולהפשיר לפני השימוש כשעה מחוץ למקרר, או 5-6 שעות במקרר.
אפשר להקפיא אחרי הרידוד, ולהניח בין הפיתות ניירות אפייה. במקרה כזה אפשר לטגן מיד בלי להפשיר.
ניתן להוסיף יותר טופו ולהחליף את כל הקמח בקמח מלא. התוצאה עדיין תהיה מצויינת, אבל קצת יותר דחוסה.
ניתן למרוח מעל שמן זית, זעתר ושום כתוש, או לאכול עם גבינה טבעונית, אבוקדו או כל ממרח אחר שמתחשק לצד סלט ירקות.