טמפה אפוי במרינדה

טמפה אפוי במרינדה

צוות אתר הצמחונות והטבעונות הישראלי
מתכון לטמפה אפוי במרינדה, מהווה תוספת מעניינת לכל ארוחה או מנה עיקרית טעימה!
רמת קושי
קל

מרכיבים

  • 1.5 כוסות מיץ תפוחים
  • 3 כפות רוטב סויה
  • 3 כפות חרדל
  • 1 שן שום כתושה
  • מעט פלפל חריף
  • 13 כוס שמן זית
  • 300 גרם טמפה חתוך או שלם

הוראות הכנה

  1. מערבבים את כל המצרכים פרט לטמפה, ליצירת מרינדה.
  2. מסדרים את הטמפה בתבנית אפייה בשכבה אחת.
  3. יוצקים את המרינדה על הטמפה.
  4. מכניסים לתנור שחומם ל-180 מעלות.
  5. אופים במשך כ-35 דקות או עד שהטמפה יבש מעט.

טיפ להכנת טמפה טעים במיוחד

ניתן לצפות את הטמפה בשומשום לפני האפייה.

לחצו כאן למידע נוסף לגבי טמפה.

דרגו את המתכון:
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

אולי יעניין אותך גם