פנקייק חמוציותסיגל בן-דוד

פנקייק חמוציות

מתכון לפנקייקים טעימים עם טוויסט בצורת חמוציות בפנים. תהנו!

רמת קושי
קל
מנות
6 פנקייקים גדולים

מרכיבים

  • 1 כוס קמח מלא
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • 1 כף סוכר
  • 1 כף שמן
  • 1.5 כוסות חלב סויה
  • 12 כוס חמוציות
  • שמן לטיגון
  • 12 כפית קינמון (אופציונלי)

הוראות הכנה

  1. מערבבים את כל החומרים עד לקבלת תערובת חלקה ואחידה.
  2. משמנים קלות מחבת ויוצקים באמצעות מצקת מרק מהתערובת למחבת, כך שמתקבלת שכבה דקה. התערובת אמורה להספיק ל-6 פנקייקים גדולים או 10 קטנים.
  3. מטגנים כל פנקייק כ-3 דקות על להבה בינונית, עד שהפנקייק מתכסה בבועות, הופכים לצד השני, מטגנים כ-2 דקות ומעבירים לצלחת.

הצעות גיוון

מומלץ להגיש את הפנקייק עם סילאן או עם סירופ מייפל או שוקולד.

אפשר להכין את הפנקייק גם ללא החמוציות, או להחליפן בפירות יער אחרים (טריים או קפואים), בחתיכות בננה או פרי טרי אחר (תותים, תפוח, מנגו וכו'), או בשוקולד צ'יפס.

דרגו את המתכון:
8 דירוגים, 3 מתוך 5
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

אולי יעניין אותך גם