
טופו
הטופו מגיע כגוש לבן הנראה כמו גוש גבינה. טופו משתלב בקלות במגוון תבשילים (למשל: תבשיל פתיתים וקוביות בטטה וטופו), מרקים (למשל: מרק דלעת עם טופו) וסלטים (למשל: סלט עדשים וטופו). הטופו מופק מפולי סויה והוא דל קלוריות ושומן, עשיר בסידן, מכיל חלבון מלא (הכולל את כל חומצות האמינו שהגוף זקוק להן), וכמובן נטול כולסטרול.

מימין למטה: טופו של משק ויילר, טופו של שופרסל
כיום, ניתן להשיג טופו בסופרמרקטים, במכולות ובחנויות טבע. הוא מגיע באריזת ואקום, ויש להחזיקו במקרר. לפני פתיחת אריזת הואקום הוא מחזיק בדרך כלל כחודש.
בנוסף לכך, משווקים מגוון מוצרים מוכנים לאכילה המבוססים על טופו: החל בנקניקים צמחוניים, עבור בממרחים בטעם גבינה או מיונז, וכלה בגלידות.

בעברית ראו אור שני ספרי מתכונים המוקדשים לטופו: "טופו" של זהורית שייחי ו"מה טופו ומה נעים" של טובה משולם. הספר של זהורית שייחי מומלץ במיוחד, משום שהוא נטול מוצרים מהחי ומשום שכל החומרים בו הם טבעיים, בריאים ומזינים.