סקירת שוק הטופו
כעשרה יצרנים שונים משווקים בארץ טופו - אותו גוש סויה בעל מרקם גבינתי, הנענה כמעט לכל גחמה קולינרית. בדיקה של התוצרת הנפוצה בחנויות הטבע והסופרמרקטים גילתה פערים עצומים בערכים התזונתיים ובמחירים של הסוגים השונים. שיעור הסידן בטופו העשיר ביותר בסידן הנו פי 30 (!) משיעור הסידן בטופו הדל ביותר בסידן. בערכי החלבון והקלוריות נמצאו פערים של קרוב למאה אחוזים. והנה הממצאים:
*בטעמים זיתים, זעתר, שום-שמיר ושום וצ'ילי פיקנטי.
החברה
|
"טוב השדה" - טופו יפני אורגני
|
משק ויילר - "טופו אמיתי"
|
משק ויילר - "טופו אמיתי" אורגני
|
משק ויילר - "טופו אמיתי" רך
|
"ליב" - טופו טבעי
|
ליב - טופו אורגני
|
שיזן - טופו מועשר סידן
|
שיזן - טופו טבעי בסגנון יפני
|
שיזן - טופו אורגני
|
"טופו יפני"
|
"טופו יפני"
|
"טופו יפני"
|
"טופו יפני" בטעמים*
|
משק צוריאל
| |
*בטעמים זיתים, זעתר, שום-שמיר ושום וצ'ילי פיקנטי.
ניסיתם את המוצר ואהבתם? ניסיתם ולא אהבתם? ספרו לנו בתגובות!