גלידת קוקוס

גלידת קוקוס

35

חשבתם שלהכין גלידה זה מסובך? חשבו שוב! קבלו מתכון פשוט וקל להכנה של גלידת קוקוס טעימה!

רמת קושי
קל
זמן כולל
שעתיים ו-10 דקות
מטבח
איטליה

מרכיבים

  • 1 כוס סוכר
  • קורט מלח
  • 3 כוסות חלב קוקוס
  • 1.5 כפיות תמצית וניל

הוראות הכנה

  1. מערבבים בבלנדר את הסוכר, המלח, ומחצית מכמות חלב הקוקוס.
  2. לאחר קבלת תערובת אחידה, מוסיפים את שאר המרכיבים לבלנדר ומערבבים גם אותם.
  3. יוצקים את התערובת לסיר גדול ומכניסים למקפיא. מדי כחצי שעה יש להוציא את התערובות ולערבב או להקציף אותה מחדש, כדי למנוע היווצרות גושי קרח בתחתית ולשמור על אחידות המרקם.
  4. לאחר כשעתיים של הקפאה, הגלידה מוכנה.

המלצת הגשה:

מומלץ להגיש בתוך גביע גלידה טבעוני, עם תוספות שאתם אוהבים (פירות, שוקולד, גומי, סוכריות).

 

 

אולי יעניין אותך גם