טוגני בננה

טוגני בננה

טיגון בננות הוא רעיון זר לחך הישראלי, אבל מקובל מאוד בארצות המזרח הרחוק, ומאפשר ליהנות מהבננות גם כשהן עדיין ירוקות.
רמת קושי
קל

מרכיבים

  • 3-2 בננות ירוקות
  • מעט שמן לטיגון
  • מלח
  • צ'ילי גרוס

הוראות הכנה

  1. לקלף את הבננות ולחתוך מהן פרוסות רוחביות.
  2. לחמם במחבת את השמן.
  3. כשהשמן חם, להכניס למחבת את פרוסות הבננה, ולטגן אותן מכל צד עד להשחמה.
  4. להעביר לכלי הגשה ולפזר מלח וצ'ילי לפי הטעם.
דרגו את המתכון:
18 דירוגים, 3.6 מתוך 5
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

אולי יעניין אותך גם