מרציפן שקדים

5

לציפוי על עוגה, ציפוי של שוקולד או אפילו סתם לנשנש ככה כשבא לכם, מרציפן השקדים המתוק הזה ירים לכם את המצב רוח!

רמת קושי
קל

מרכיבים

  • 1 כוס שקדים טחונים
  • 12 כוס אבקת סוכר
  • 2 כפות מיץ לימון
  • 2 כפות מים
  • 12 כפית מי ורדים

הוראות הכנה

  1. מערבבים את כל החומרים ולשים עד לקבלת עיסה אחידה.
  2. מגלגלים לכדורים (ניתן גם לצפות בסומסום) או ליצירת צורות דקורטיביות – ממלאים מגש סיליקון לקוביות קרח, מהדקים ומרוקנים לצלחת הגשה.

הצעת גיוון

להכנת גרסה מלוחה: מערבבים כוס שקדים טחונים עם 2 כפות פטרוזיליה מיובשת, 2 כפיות אבקת שום, 2 כפות מים וכף רוטב סויה.

אולי יעניין אותך גם