תזונא משנה בריאות: ספר בישול ללא בישול
מתכוני רואו-פוד מאת מורן בר לב
מורן בר לב היא נטורפתית המאמינה בכל לבה בשיטת הבריאות הטבעית (או ההיגיינה הטבעית). הספר שלה מבוסס על השיטה ולוקח אותה צעד נוסף קדימה למתכוני רואו-פוד טבעוניים ללא בישול. לספר שני חלקים: החלק הראשון מציג את האני מאמין של השיטה - חלק מהמידע שכתוב שם עלול לגרום לדיאטנית קונבנציונאלית לנוע באי נוחות, ועם זאת ישנם קוראים שהגישה עשויה לעניין אותם ולהתאים להם; והחלק השני כולל עשרות מתכונים על טהרת הרואו.
מעבר למתכוני שייקים, מיצים, גלידות וקינוחים על בסיס פירות ואגוזים שתמיד מככבים בספרי הרואו, יש בספר גם מתכונים למנות עיקריות, למשל: פטריות בקרם סלק, גלילוני זוקיני וגזר, אטריות דלעת מוקרמות בפסטו, קציצות סלק ומקדמיה, רביולי סלק וקולורבי במילוי גבינא (גבינת רואו), מרק אפונה ומרק תירס ועוד.
גם אם אינכם דוגלים בשיטת הרואו, יש לספר פוטנציאל לפתוח את הראש לרעיונות חדשים ומקוריים במטבח ולעודד אתכם להתנסות בשילובים וצירופים חדשים של מזונות, שזה תמיד מומלץ.