הדף בשיפוצים! עמך הסליחה ☺
בישול טבעוני
טיפים לבישול ואפייה ללא מוצרים מן החי
בכתבות הבאות תמצאו טיפים שלמדנו במהלך שנים של ניסיון בהכנת אוכל ללא שימוש במוצרים מהחי. יש לכם/ן עצות נוספות? נשמח אם תשתפו את כולנו, בתגובות.
תוכלו למצוא כאן מידע בסיסי על חומרי גלם נפוצים במטבח הטבעוני כמו טופו, סייטן, שמרי בירה, טמפה, טחינה גולמית או קינואה - הן מבחינת ערכיהם התזונתיים והן עצות מעשיות לבישול באמצעותם.
בנוסף, תמצאו כאן מענה לשאלות נפוצות של צמחונים וטבעוניים חדשים: איך אפשר לאפות בלי ביצים? מה אפשר לשים בסנדוויץ'? איך עושים על האש צמחוני או מנביטים קטניות בקלות בבית. כמו כן, תוכלו לעיין בסקירה של מספר סדנאות בישול צמחוני.
טיפים
» בישול טבעוני