הדף בשיפוצים! עמך הסליחה

בישול טבעוני

טיפים לבישול ואפייה ללא מוצרים מן החי

בכתבות הבאות תמצאו טיפים שלמדנו במהלך שנים של ניסיון בהכנת אוכל ללא שימוש במוצרים מהחי. יש לכם/ן עצות נוספות? נשמח אם תשתפו את כולנו, בתגובות.

תוכלו למצוא כאן מידע בסיסי על חומרי גלם נפוצים במטבח הטבעוני כמו טופו, סייטן, שמרי בירה, טמפה, טחינה גולמית או קינואה - הן מבחינת ערכיהם התזונתיים והן עצות מעשיות לבישול באמצעותם.

בנוסף, תמצאו כאן מענה לשאלות נפוצות של צמחונים וטבעוניים חדשים: איך אפשר לאפות בלי ביצים? מה אפשר לשים בסנדוויץ'? איך עושים על האש צמחוני או מנביטים קטניות בקלות בבית. כמו כן, תוכלו לעיין בסקירה של מספר סדנאות בישול צמחוני.