אום כולתום
מסעדה קטנה ומלאת קסם. השף אסי די יצר מטבח שף ים תיכוני המציע תפריט 100% טבעוני. מבחר המנות גדול ומגוון. שירות אדיב, הגשה יצרתית, צילחות ייחודי ואווירה מזמינה.
בגזרת הסלטים והמנות הראשונות תמצאו באבא גנוש, סלט טבולה, סלט פטוש, סלק מקורמל, כרובית אפויה על לבנים, סלט בטטה עם עדשים ורוקט, צלחת לבנה טבעוני (על בסיס קשיו ושקדים), ועוד מנות כיפיות שפותחות את התיאבון.
מקום מיוחד בתפריט מוקדש למנות חומוס: עם או בלי טחינה, עם פול מצרי, בתוספת עדשים או שקדים קלויים, ואף חומוס "בשר" - עם שבבי סויה מתובלים בתערובת ראס אל חנות.
מנות מומלצות במיוחד:
חומוס שווארמה פורטובלו – רצעות פורטובלו מתובלות בסגנון שווארמה ונצרבות בשמן זית איכותי. מוגש על מצע חומוס עם גרגירי חומוס, טחינה ופטרוזיליה.
סינייה קבב – קציצות אפויות עשויות מפורטובלו ועדשים, מוגשות עם תפוחי אדמה, כרובית, עגבניות בתנור, שום קונפי וטחינה.
כנאפה - גבינת קשיו, מי הדרים ושערות קדאיף בסירופ מי זוהר.
עוד בתפריט:
ממולאים של אמא - עלי גפן, כרוב, קישואים או פלפלים ממולאים באורז וירקות.
מעורב חיפה - תל אביב - פטריות פורטבלו, בצל, עגבניות חרוכות, שעועית ירוקה וקונפי שום מוקפצים על מצע פירה חומוס וקארי.
פריקי מוסקה - שכבות חציל במילוי תערובת פריקי, תרד, מנגולד, שבבי סויה וחומוס וגרגירי חומוס, ברוטב עגבניות ותמרינדי.
שיפודי פטריות ארינג'י (מלך היער)
שקשוקה תירס
בקטגוריית הקינוחים, מלבד הכנאפה תמצאו גם מלבי טבעוני, עוגת שוקולד, ושערות קדאיף ממולאות בפיצוחים ורוטב חלבה.