הדף בשיפוצים! עמך הסליחה

אדיס-עלם

מסעדה אתיופית

הבנאים 5 כניסה 1, אשדוד
טל': 08-9212326
שעות פתיחה: ימי א' - ה' 11:00 - 24:00 ימי שישי ומוצ"ש בהזמנה מראש

המטבח האתיופי עשיר בניחוחות וטעמים, ומבוסס ברובו על מרכיבים טבעיים מהצומח. במסעדת אדיס-עלם באשדוד מגישים אוכל טבעוני מגוון, שלרוב נלווה לו גוון פיקנטי שנע בין חריפות עדינה לחריפות עזה. המנות מבוססות על קטניות לסוגיהן, ירקות שורש וירקות תבלין, ואת המנות הבשריות ניתן להזמין במתכונת טבעונית - על בסיס סייטן (חלבון חיטה).

התבשילים מוגשים על מצע של אינג'רה – מאכל פופולרי מאוד במטבח האתיופי המזכיר פיתה או חביתית מעט חמצמצה. האינג'רה עשויה מקמח הטף שאינו מכיל גלוטן, ועשיר בברזל, חלבון וסידן.

שורו-וואט - תבשיל על בסיס חומוס
שורו-וואט - תבשיל על בסיס חומוס. צילום:  אסצ'לאו מתקו וגדעון אגז'
דינץ' - תבשיל תפוחי אדמה וגזר
דינץ' - תבשיל תפוחי אדמה וגזר. צילום:  אסצ'לאו מתקו וגדעון אגז'

כמה מן המנות הטבעוניות בתפריט:

  • מסר (עדשים) וואט - תבשיל עדשים כתומות, חריף.
  • דינצ' - תבשיל תפוחי אדמה וגזר בתיבול עדין, לא חריף.
  • דובה וואט - תבשיל דלעת או דלורית.
  • שורו וואט - חומוס טחון מבושל, בתיבול חריף או לא חריף.
  • קייסר - סלק אדום מוקפץ על מחבת בתוספת בצל ושום.
  • טימאטים - תבשיל עגבניות ברוטב פיקנטי.

המסעדה מציעה גם שירות קייטרינג. 

מסר וואט - תבשיל עדשים
מסר וואט - תבשיל עדשים. צילום:  אסצ'לאו מתקו וגדעון אגז'
(4/5)
( 27 גולשים דירגו את המסעדה עד כה )

ביקרתם במקום? דרגו וספרו לנו בתגובות איך היה.
תגיות: