אהבת את המתכון?
המתכון הזה הוא חלק מהמתכונים היומיים שיכולים להישלח אליך
חינם באתגר 22
האצה מטרתה לתת ארומה יותר "דגית" לגפילטע פיש הטבעוני שלכם. אפשר להוסיף יותר אם אוהבים את הטעם, או להוריד לגמרי אם לא אוהבים.
אם אין לכם מעבד מזון אלא רק בלנדר מוט, כדאי בהתחלה למעוך את גרגרי החומוס ותפוח האדמה עם מועך פירה, ואז להוסיף את יתר הרכיבים ולטחון עם בלנדר מוט.
עדיף לא להשתמש בגרגרי חומוס קפואים במתכון הזה, משום שהם לא מספיק רכים. אפשר להשתמש בחומוס מקופסת שימורים ולשטוף את הגרגרים מנוזלי השימור.