הדף בשיפוצים! עמך הסליחה

טופו מתובל

לבישול, לסלט, לסנדוויץ' ולאכילה

חברות טופו רבות בישראל - משק ויילר, תנובהטופו יפני, שיזן וליב - משווקות גושי טופו מתובלים, המומלצים לאכילה גם ללא בישול, בפרוסות או בקוביות. משק ויילר משווקת טופו בטעם פסטרמה רומנית (מומלץ מאוד בסנדוויץ'!), טופו מתובל בכורכום וטופו פסטו. תנובה משווקת טופו בטעם בזיליקום, טופו פיקנטי וטופו בסגנון פרובנס. טופו יפני משווקת טופו זעתר, זיתים, בזיליקום, שום-שמיר ושום וצ'ילי פיקנטי. שיזן משווקת טופו בזיליקום וטופו שמיר-שומשום, וליב משווקת טופו אפוי עם עשבי תיבול או פיקנטי. המרקם של טופו יפני מעט קשה יותר מהמרקם של טופו שיזן.

טופו מתובל

מומלץ לטגן פרוסות טופו מתובל על-פי המתכון הבא:

החומרים

300 גרם טופו קשה
רבע כוס רוטב סויה
רבע כוס פירורי לחם
רבע כוס זרעוני שומשום
שמן לטיגון
 

ההכנה

  1. פורסים את גוש הטופו לשש-שמונה פרוסות שוות.
  2. יוצקים על צלחת שטוחה רוטב סויה וטובלים כל פרוסת טופו ברוטב כך שכל שטח הפנים של פרוסות הטופו ספוג ברוטב.
  3. מפזרים בצלחת שטוחה שנייה פירורי לחם וזרעוני שומשום ומערבבים ביניהם.
  4. טובלים כל פרוסת טופו בתערובת הפירורים עד שכל שטח הפנים של פרוסות הטופו מצופה בפירורים.
  5. מטגנים כל פרוסה משני הצדדים.



ניסיתם את המוצר ואהבתם? ניסיתם ולא אהבתם? ספרו לנו בתגובות!
תגיות: