מתכון: עוגיות קוקוס עם פצפוצי שוקולד
רשימת המרכיבים ל-20 עוגיות
- 2 כוסות שבבי קוקוס
- חצי כוס סוכר דמררה
- חצי כוס פצפוצי שוקולד
- 3 כפות שמן קוקוס
- כף שמן (עדיף שמן זרעי ענבים)
- 2 כפות זרעי פשתן
הוראות הכנה
- לחמם תנור ל-170 מעלות.
- לטחון את הפשתן עם חצי כוס מים ולהניח בצד.
- לערבב את הקוקוס, הסוכר ופצפוצי השוקולד בקערה. להוסיף לתערובת את הפשתן עם המים והשמנים. לערבב עד שהתערובת אחידה וצמיגה.
- ליצור כדורים בגודל כף, לגלגל לשים על משטח ולשטח קלות. ניתן למעוך מהצדדים עם האצבעות כדי ליצור צורה סטנדרטית של עוגיות קוקוס.
- לשים בתנור עד שמשחים ולתת לעוגיות להתקרר.
- הצעת גיוון: במקום פצפוצי השוקולד או בנוסף להם, ניתן להוסיף צימוקים, או חמוציות.
מתכון וצילום: נטלי שוינקלשטיין, מתוך הבלוג "מתכונים בריאים מצולמים".

( 13 גולשים דירגו את המתכון עד כה )
אתר הצמחונות והטבעונות הישראלי » מתכונים טבעוניים וצמחוניים » עוגות ועוגיות » עוגיות קוקוס עם פצפוצי שוקולד