מתכון: ממרח פקאנטי – מאגוזי פקאן
רשימת המרכיבים
- חצי חבילת טופו
- 1 בצל
- 3 כפות רוטב סויה
- 1 כוס אגוזי פקאן
- 1 שן שום או יותר, לפי הטעם
- פלפל שחור
הוראות הכנה
- לקצוץ את הבצל ולטגן אותו עד להזהבה.
- לטחון את כל המרכיבים במעבד מזון יד לקבלת מרקם אחיד וקטיפתי. הטחינה אורכת זמן רב ויש להפסיקה מדי פעם ולאסוף את מה שהצטבר על דפנות מכל מעבד המזון.
- אם הממרח יבש מדי, אפשר להוסיף כפית מים.
- לתקן לפי הטעם.
מתכון: האלת' פורום צמחונות וטבעונות בנענע

( 4 גולשים דירגו את המתכון עד כה )
אתר הצמחונות והטבעונות הישראלי » מתכונים טבעוניים וצמחוניים » ממרחים ביתיים » ממרח פקאנטי – מאגוזי פקאן