קנישס פטריות

קנישס פטריות

מתכון משביע וקל להכנה של קנישס פטריות מושלם!

רמת קושי
קל
זמן כולל
40 דקות
מנות
12 חתיכות

מרכיבים

  • 1 בצל גדול
  • שמן לטיגון
  • 12 פטריות שמפיניון טריות
  • מלח ופלפל
  • 12 ס"מ לרוחב עלה של בצק עלים מופשר
  • 2 כפות שומשום

הוראות הכנה

  1. פורסים את הבצל לפרוסות ומטגנים עד להזהבה. פורסים גם את הפטריות ומוסיפים למחבת. מתבלים במלח ובפלפל, מערבבים וממשיכים לטגן כשלוש דקות.
  2. מרדדים את הבצק על משטח מקומח עד להכפלת רוחבו, משמנים קלות תבנית אפייה, ומניחים עליה את הבצק.
  3. יוצקים את תערובת הבצל והפטריות על מחצית הבצק, ומשאירים שוליים של כסנטימטר מכל הצדדים. מקפלים את הבצק לשניים ומהדקים היטב בקצוות.
  4. מרטיבים את מעטה הבצק במעט מים ומפזרים את זרעוני השומשום.
  5. אופים בחום בינוני כעשרים דקות.
דרגו את המתכון:
7 דירוגים, 3.1 מתוך 5
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

אולי יעניין אותך גם