הדף בשיפוצים! עמך הסליחה

חמש עונות במטבח: ספר בישול ברוח הזן

ספר הבישול של אביטל סבג, נטורפתית ושפית של אוכל בריא, מרכז בתוכו את המתכונים הטובים ביותר שלה. הספר מחולק ל-5 עונות השנה הסינית כשלכל עונה מתכונים, כלים, תבלינים וצבעים משלה. לצד המתכונים צילומים מרהיבים שעושים חשק להכנס עכשיו למטבח.

מנות לדוגמה: קרפצ'יו סלק, ארטישוק ירושלמי מתובל, פסטה כוסמין וירקות, "חמין משולב עמים", טנגו קטניות (מעין מסבחה מעדשים צהובות ושעועית נימוחה), ולביבות פפאיה וסלק.

למידע נוסף על הספר

אפשר להתרשם מהספר בסרטון הבא: