ממרח קישואים טחוניםראובן אילת

ממרח קישואים

ממרח קישואים הוא דרך נהדרת וזולה לשלב קישואים בתפריט שלנו. בגלל שרמת החריפות של המתכון ניתנת לשליטה והמרקם שלו מענג במיוחד – זה ממרח שמתאים גם לילדים סקרנים.

רמת קושי
קל
זמן כולל
45 דקות

מרכיבים

  • 1 בצל גדול
  • 600 גרם קישואים (כ-5 קישואים)
  • שמן לטיגון
  • 12 כפית מלח
  • 14 כפית פלפל שחור

הוראות הכנה

  1. קוצצים את הבצל ומטגנים במחבת עמוקה.
  2. מגררים את הקישואים בפומפייה ומוסיפים למחבת.
  3. מוסיפים את המלח והפלפל, מערבבים, מכסים, ומבשלים על אש נמוכה כ-20 דקות.
  4. ניתן להגיש חם, קר או בטמפרטורת החדר.

מתכון שמשתלב נהדר עם ממרח קישואים

מומלץ למרוח את ממרח הקישואים על לחמניות בעשבי תיבול.

דרגו את המתכון:
83 דירוגים, 3.4 מתוך 5
guest
2 תגובות
תגובות מובילות
תגובות חדשות תגובות קודמות
Inline Feedbacks
View all comments

אולי יעניין אותך גם